Найважливіші цифри і цитати четверга, 20 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 20 квітня

431
Найважливіші цифри і цитати четверга, 20 квітня
  • Сьогодні Uber запускається ще в одному місті України, тарифи — від 25 грн
  • Кримський завод «Новий світ» росіяни хочуть «приватизувати» за $100 млн
Як домогтися пенсії на неофіційній роботі: поради Розенка
“У кожної людини є право укласти самостійний договір з Пенсійним фондом України, навіть якщо вона працює в неформальному секторі економіки, і сплачувати за себе страхові внески”, – сказав він.
“Це те, що мені потрібно”: Гройсман хоче до 16 травня внести в Раду законопроекти щодо приватизації
“Навіщо потрібна ця продаж? Це нові інвестиції в економіку, це нові робочі місця, це конкурентний український продукт. Це те, що мені потрібно. Це економічне зростання. Це повна модернізація країни, це оновлення країни, це капітальний ремонт країни, це пенсії українським пенсіонерам і зарплати українських громадян”, – сказав він.
Україна не отримає черговий транш МВФ без пенсійної реформи – Мінфін
“Є кілька ключових умов для отримання наступного траншу. Дуже важливою є пенсійна реформа. Без пенсійної реформи не буде траншу”, – сказав Данилюк.
Українцям розповіли як економити на газі і заробляти на цьому
“Заробляти на сонці і вітрі не тільки економічно вигідно, але й патріотично. Створення бізнес-проектів “зеленої” енергетики наближає Україну до повної енергонезалежності. Це не тільки відмова від споживання дорого імпортного газу, але і турбота про довкілля”, — йдеться в повідомленні.
Авіаперевезення коштуватимуть як проїзд в маршрутці – Омелян
«Ми починаємо з нової якості людей, які повинні привести до нової якості реформ в Україні, але цього не достатньо. Тому що ми розуміємо, що система важка, складна система, всі звикли працювати, як вони працюють завжди. Саме тому ми використовуємо інший важіль, залучаючи великі іноземні компанії, як Ryanair. Як тільки було оголошено, що Ryanair заходить в Україну, політика основних гравців на українському ринку змінилася докорінно. Вони повністю переглядають свою стратегію, і переглядають свою стратегію державні аеропорти України, що теж дуже важливо. Ми повинні дати громадянам не елітний вид пересування, а дешевий, зручний, за ціною маршрутки, електрички з якістю та безпекою набагато вищою. І це можливо зробити, і ми це зробимо в цьому році», – сказав міністр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас