Masterpass надає можливість українцям оплачувати пальне на АЗК WOG смартфоном, не відходячи від авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Masterpass надає можливість українцям оплачувати пальне на АЗК WOG смартфоном, не відходячи від авто

Фінтех і Картки
206
Відтепер клієнти мережі АЗК WOG мають змогу оплачувати пальне смартфоном без потреби йти до каси чи навіть виходити з машини. Це стало можливим завдяки рішенню, впровадженому мережею АЗК WOG у партнерстві з компанією Mastercard, Ощадбанком та iPay.ua: цифровий гаманець Masterpass був інтегрований у мобільний додаток WOG PRIDE. Забезпечує прийом платежів Ощадбанк — один із лідерів на ринку торгового еквайрингу.
Masterpass надає можливість українцям оплачувати пальне на АЗК WOG смартфоном, не відходячи від авто
«Діджиталізація покупок на АЗК WOG — крок довгоочікуваний та неминучий. Адже компанія-лідер має завжди рухатися на крок попереду та усіляко спрощувати й полегшувати здійснення покупки, економити час клієнтів та надавати споживачам усе більше інноваційних рішень. Сьогодні мільйони водіїв охоче використовують мобільні пристрої у повсякденному житті. Кількість користувачів нашого мобільного додатку системи лояльності WOG PRIDE уже перевищує 200 тисяч осіб. Клієнти активно користуються різноманітними інноваційними рішеннями WOG PRIDE: розширеннями в Apple Watch, Samsung Gear S2, S3; звертаються за допомогою до наших ботів, представлених у соціальних мережах. А головне — накопичують бонуси і розраховуються ними, отримують індивідуальні пропозиції та користуються все численнішими перевагами у порівнянні з класичною пластиковою карткою. Стратегія WOG — зберігати позиції лідерства в інноваціях та невпинно вдосконалюватися. Переконані, що наші клієнти дадуть гідну оцінку нововведенням компанії, адже “до доброго швидко звикаєш”, як каже народна приказка», — зазначив Сергій Корецький, генеральний директор мережі АЗК WOG.
Masterpass надає можливість українцям оплачувати пальне на АЗК WOG смартфоном, не відходячи від авто
Для оплати пального на АЗК WOG за допомогою смартфону необхідно встановити додаток WOG PRIDE і авторизуватись у ньому. Після цього — обрати заправку, номер колонки, від якої буде заправлятись авто, а також вид пального, його вартість чи кількість літрів, і натиснути кнопку вибору типу оплати. Додаток автоматично авторизує користувача, якщо він уже зареєстрований у Masterpass; швидку реєстрацію можна також пройти безпосередньо в додатку. Для цього достатньо один раз ввести в систему дані банківських карток. Це можуть бути картки будь-якого українського банку різних платіжних систем. Надалі оплачувати пальне в мобільному додатку можна в один клік — картками, доданими до цифрового гаманця Masterpass.
«Mastercard активно впроваджує сучасні платіжні технології в транспортній інфраструктурі, піклуючись про комфорт пасажирів та власників авто. Смартфон сьогодні — один із найбільш зручних форм-факторів для оплати: це світовий тренд, актуальний і для України. Наприкінці минулого року Mastercard інтегрував оплати з Masterpass у мобільний додаток для муніципальних парковок Києва. А відтепер Masterpass відкриває новий досвід оплат на заправках, позбавляючи водіїв потреби відходити від авто чи навіть тримати платіжну картку в руках», — зауважив Сергій Францішко, віце-президент з розвитку бізнесу Masterсard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії.
Інтеграцію Masterpass у додаток WOG Pride було реалізовано за технічної підтримки сервісу онлайн-платежів iPay.ua. Оновлений додаток уже доступний для клієнтів мережі, ним можна скористатися на близько 500 автозаправних комплексах WOG.
Masterpass надає можливість українцям оплачувати пальне на АЗК WOG смартфоном, не відходячи від авто
«Відтепер придбати пальне можна без черг та навіть не виходячи з авто. Все керування автозаправною колонкою відбувається через телефон. І оплата відбувається для клієнта в один клік. Впровадження технології Masterpass для нашого партнера WOG стало першим кроком у реалізації стратегії iPay.ua зробити для клієнтів платежі швидкими та безпечними», — прокоментував Антон Косторніченко, комерційний директор iPay.ua.
Еквайром платежів у проекті виступає Ощадбанк.
«Участь Ощадбанку в інноваційних проектах стала стійким трендом. Ми першими разом з партнерами реалізували можливість сплачувати за проїзд безконтактно у київському метро, фунікулері, Борщагівській лінії швидкісного трамваю. При цьому розраховуватись можна не лише безконтактними картками, а й смартфонами — завдяки мобільному платіжному додатку «Ощад PAY». Інновації не стоять на місці, і відсьогодні Ощадбанк забезпечуватиме еквайрингове обслуговування розрахунків за пальне за допомогою мобільного додатку WOG PRIDE», — зазначив Атон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.
Masterpass надає можливість українцям оплачувати пальне на АЗК WOG смартфоном, не відходячи від авто
Masterpass — платформа цифрових гаманців, завдяки якій користувачі можуть безпечно зберігати дані всіх своїх банківських карток і розраховуватись швидше й зручніше — без потреби щоразу вводити карткові реквізити. Об’єднуючи мільйони користувачів і торговців у 34 країнах світу, вона стала доступною для українців у липні 2016 року. В Україні Masterpass використовують понад 2000 торговців. Рішення для оплат в один клік з Masterpass інтегровано в сервіс онлайн-платежів iPay.ua і платформу грошових онлайн-переказів Karton, а також у мобільні додатки Etaximo для виклику таксі та Kyiv Parking App для розрахунків на муніципальних парковках Києва.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас