ПУМБ запускає новий канал роздрібних продажів - точки оформлення кредитів готівкою по Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ запускає новий канал роздрібних продажів - точки оформлення кредитів готівкою по Україні

Кредит&Депозит
95
ПУМБ запускає новий канал продажів – власні точки оформлення кредитів готівкою та інших продуктів банку. Клієнт зможе оформити тут нецільовий кредит готівкою, кредитну картку, а також дебетну картку або цільовий кредит на товар.
У найближчі місяці банк планує відкрити такі точки в невеликих населених пунктах з населенням 5000+. Нові міста присутності – це селища міського типу, районні центри у всіх областях України. Наприклад, тепер банк ПУМБ з’явиться в Олешках і Крижополі, Коломиї та Жмеринці, в Болграді і Нових Санжарах.
Точки ПУМБ розмістяться в невеликих немережевих магазинах меблів, вікон і дверей, побутової техніки, міських універмагах тощо. В кожній такій брендованої точці працює співробітник ПУМБ і встановлена необхідна оргтехніка. Точки кредитування не обладнані касою і не здійснюють касових операцій.
У березні-квітні банк відкрив нові точки ПУМБ в 275 населених пунктах і продовжує розгортати мережу. Для розвитку нового напрямку банк вже прийняв на роботу близько 700 працівників у лютому-квітні 2017, і продовжує збільшувати команду.
«Для ПУМБ подібний канал продажів – не новий досвід. Така мережа точок кредитування готівкою успішно працювала в банку «Ренесанс Кредит» до нашого об’єднання у рамках банківської групи ПУМБ. 2017 року ПУМБ нарощує частку в масовому сегменті і збільшує обсяг споживчого кредитування. Ми бачимо попит на кредити готівкою і інші мас-продукти в невеликих містах. Пропозиція банківських продуктів за останні 1-2 роки там знизилася. Ми маємо намір заповнити цю нішу», – прокоментував Сергій Черненко, голова правління банку ПУМБ.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас