Україна за півроку екстрадувала понад 100 людей, яких розшукував Інтерпол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна за півроку екстрадувала понад 100 людей, яких розшукував Інтерпол

Казна та Політика
146
З часу підключення України до бази даних Інтерполу Державна прикордонна служба перевірила понад 4 тисячі осіб, на яких ця база спрацювала.
Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян під час брифінгу щодо результатів співпраці України та Інтерполу, повідомляє кореспондент Укрінформу.
«У серпні 2015 року ми встановили бази Інтерполу по всіх КПВВ в Україні. Прикордонна служба взаємодіє з Інтерполом якраз по всіх базах по Україні. Лише за цей короткий період ми перевірили більше 4 тисяч осіб, на яких ця база спрацювала», – зазначив Троян, підкреслюючи, що з перевіреної кількості осіб щодо більш як 100 людей застосували екстрадицію до інших країн.
Заступник міністра МВС нагадав, що на час проведення в Києві пісенного конкурсу «Євробачення 2017» очікується прибуття до України 20 тисяч людей з різних країн.
За таких обставин, і також у зв’язку з тим, що «війна на Сході, і немає візового режиму, наприклад, з Росією», підкреслив Троян, такий посилений контроль на державних кордонах і в аеропортах із застосуванням бази даних Інтерполу важливий.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас