Коломойський і Боголюбов вирішили продати майно логістичної нафтової компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський і Боголюбов вирішили продати майно логістичної нафтової компанії

Фондовий ринок
734
Акціонери публічного акціонерного товариства Одесанафтопродукт (Одеса) надали попередню згоду на відчуження рухомого, нерухомого та іншого майна на суму до 567 млн гривень, при цьому сумарна вартість активів ПАТ на кінець 2016 року становила 515,8 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні ПАТ в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) за результатами загальних зборів акціонерів.
Рішення було прийнято на загальних зборах акціонерів 13 квітня. Попередню згоду надали 75,01% акціонерів, решта 24,99% просто не були присутні на зборах.
По 19,99% акцій компанії належить кіпрським Сlenton Consulting Limited, Inofos Management Limited, Prescona Management Limited, 17,58% кіпрської Renalda Investments Limited, 15,04% – Portial Trading Limited, які афілійовані з групою Приват Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.
ПАТ Одесанафтопродукт надає послуги з перевалки нафти і нафтопродуктів з одного виду транспорту на інший при здійсненні експортно-імпортних операцій. Основні види сировини, послуги по перевалці якого може здійснювати підприємство: нафта; світлі нафтопродукти: бензин, дизельне паливо.
Підприємство також може перевалювати темні нафтопродукти такі, як: вакуумний газойль, при певній технічній підготовці та наявності пара – мазут.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас