Metro Skyway представить літаючий автомобіль 2022 року (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Metro Skyway представить літаючий автомобіль 2022 року (відео)

Технології&Авто
614
Чотиримісний автомобіль буде літати на реактивному паливі, а згодом перейде на рідкий водень. CityHawk стане вже другим проектом літаючого автомобіля ізраїльської компанії Urban Aeronautics. Розробка з’явиться на ринку вже через 5 років.
Розробкою автомобіля з вертикальним злетом і посадкою займеться створений Urban Aeronautics стартап Metro Skyway. Автомобіль CityHawk зможе вмістити чотирьох пасажирів. Попервах транспортний засіб буде літати на авіаційному паливі. Розробники планують у майбутньому створити модель, яка буде використовувати рідкий водень як паливо. Але ця можливість з’явиться, тільки коли технологія стане комерційно придатною і не вибухонебезпечною.
В основі літального апарата буде лежати запатентована Urban Aeronautics система внутрішніх роторів, вбудованих у фюзеляж. Схожа система встановлена в літаючому автомобілі Cormorant, який ізраїльська компанія збирається представити на ринку в 2020 році. БПЛА вже проходить тестові випробування на авіабазі в Ізраїлі. Пасажирський дрон призначений для евакуації людей із зон лиха і території військових дій.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас