Кримський завод «Новий світ» росіяни хочуть «приватизувати» за $100 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримський завод «Новий світ» росіяни хочуть «приватизувати» за $100 млн

Фондовий ринок
823
Колабораційна «влада» Криму розраховує в 2017 році «приватизувати» завод шампанських вин «Новий світ», ціна купівлі комплексу може скласти 2,5–3 млрд рублів (близько $100 млн за поточним курсом – Ред.), зараз йдуть активні переговори з інвесторами», – підтвердив самозваний «заступник голови» нелегітимної «Ради міністрів Республіки Крим» Віталій Нахлупін.
«Зокрема, один з планів 2017 року — це акціонування і, відповідно, робота в частині продажу компанії «Новий світ». Ми готуємося до цього, плануємо, зараз — в переговорах з «інвесторами». «Інвестор» не один, я думаю, що нам вдасться створити там конкуренцію, розгойдати ціну. Ми вважаємо, що ціна купівлі комплексу буде 2,5–3 млрд рублів», — підтвердив колаборант.
Депутат додав, що «інвестори», зацікавлені в «приватизації» комплексу, нібито планують «інвестувати» в його розвиток не менше 2 млрд рублів ($75 млн).
Як відомо, навесні 2014 року підконтрольні Росії бойовики з так званої «Кримської самооборони» зайняли державні українські винзаводи, серед яких – знамениті «Масандра», «Новий світ» і «Магарач». На чолі захоплених українських підприємств окупанти поставили своїх керівників, а також присвоїли українські торгові марки кримських вин.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас