Держспецзв'язку дозволила мобільним операторам здійснювати проектування мереж для впровадження MNP — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держспецзв'язку дозволила мобільним операторам здійснювати проектування мереж для впровадження MNP

Казна та Політика
459
Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації (Держспецзв’язку) затвердила технологічний процес взаємодії телекомунікаційних мереж, необхідний мобільним операторам для початку робіт з проектування телекомунікаційних мереж з метою впровадження послуги перенесення номерів при зміні оператора (MNP).
“Мобільні оператори неодноразово тривалий час акцентували увагу на тому, що без відповідного наказу Держспецзв’язку вони не зможуть рухатися в процесі побудови мереж MNP. Тепер ми маємо документ, який визначає єдиний формат передачі адресної інформації, пов’язаної з встановленням з’єднання з перенесеними абонентськими номерами і технічні вимоги до технологічного процесу взаємодії телекомунікаційних мереж при маршрутизації викликів, текстових і мультимедійних повідомлень.
Як повідомлялося, Вищий господарський суд України, розглянувши касаційну скаргу ТОВ “Діалінк”, скасував рішення судів попередніх інстанцій про визнання укладеним договору між УДЦР та “Ес Ай Центр” з впровадження в країні MNP і направив справу на новий розгляд. Через це рішення процес впровадження MNP призупинено мінімум на кілька місяців.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас