У Кличка пообіцяли запустити електронну систему запису до лікарів до кінця 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кличка пообіцяли запустити електронну систему запису до лікарів до кінця 2017 року

Казна та Політика
214
До кінця 2017 року в медичних закладах первинної ланки всіх районів Києва буде працювати електронна система запису до лікарів. Більш того, розробники вже працюють над створенням електронного кабінету лікаря і електронної медичної картки пацієнта з даними про відвідування, результатами аналізів та діагностичних досліджень і навіть стоматологічною зубною формулою. Про це заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив під час зустрічі з журналістами.
За словами Миколи Поворозника, розробники врахували всі тонкощі роботи з українськими пацієнтами, розробивши можливість гнучкого пошуку лікаря за фахом, прізвища, місця роботи і місця проживання пацієнта. У систему занесені адреси всіх ділянок, закріплених за ними терапевтів і педіатрів, що дозволяє пацієнтам знайти лікаря на сайті за адресою проживання. Також кияни можуть онлайн на «Порталі пацієнта» переглядати свої візити до лікаря і результати прийомів (консультаційні листки).
До того ж заплановано підключення до системи районних диспетчерських невідкладної допомоги, що дозволить приймати дзвінки з використанням єдиної бази пацієнтів поліклінік і ефективно управляти бригадами невідкладної допомоги. Також планується підключити до системи стоматологічні поліклініки ТМО «Київська стоматологія», що передбачають створення стоматологічної картки із зубною формулою для пацієнтів стоматології міста.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас