Xiaomi представила новий флагманський телефон з подвійною камерою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила новий флагманський телефон з подвійною камерою (фото)

Фондовий ринок
1245
Китайська компанія Xiaomi анонсувала випуск смартфона Mi6 з подвійною камерою і флагманськими характеристиками. Інформацію про пристрій компанія опублікувала в Twitter.
Смартфон отримав FullHD-дисплей (діагональ 5,15 дюйма) з фільтром синього кольору і мінімальним значенням яскравості в один ніт для захисту очей. Камера виконана за аналогією з iPhone 7 Plus: обидва модулі мають роздільну здатність 12 мегапікселів і оптичну стабілізацію, одна з них дає дворазовий зум і можливість створювати портретні знімки з розмиттям фону.
Mi6 має восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 835, шість гігабайт оперативної пам’яті до 128 гб накопичувача без підтримки карт пам’яті. Корпус пристрою виконаний зі скла і металу. Смартфон доступний в трьох кольорах: чорний, білий і синьо-золотий. Разом з ним компанія випустить преміальну версію з корпусом з кераміки.
Найдешевша версія апарату з 64 гігабайтами накопичувача обійдеться в 2,5 тисячі юанів. Версія з 128 гігабайтами оцінена в 2,9 тисячі юанів. Найдорожча модифікація з керамічним корпусом коштує три тисячі юанів. Продаж почнеться в Китаї 28 квітня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас