Інтернет-cервіс Альфа-Банку отримав срібло рейтингу ТОП-50 провідних банків України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет-cервіс Альфа-Банку отримав срібло рейтингу ТОП-50 провідних банків України

Фінтех і Картки
87
Інтернет-сервіс Альфа-Банку Україна отримав срібло рейтингу ТОП-50 провідних банків України, що проводиться компанією «Фінансовий клуб» серед лідерів фінансового ринку країни. Порівняно з торішнім рейтингом, Альфа-Банк просунувся вперед відразу на три позиції.
Максим Патрін, Віце-президент, голова електронного бізнесу Альфа-Банку Україна, зазначив: «Ми робимо все, щоб мобільний банк Alfa-Mobile Ukraine та інтернет-сервіс My Alfa-Bank був класним, зручним і ефективним для наших клієнтів. Команда Alfa-Digital і надалі продовжить приємно дивувати наших клієнтів корисними та цікавими новинками!»
В процесі формування рейтингу інтернет-сервісів оцінювали такі параметри: кількість користувачів сервісу, які повноцінно управляють фінансами онлайн; функціонал інтернет-сервісу (платежі, відкриття депозиту, погашення кредиту, формування виписки за рахунком, Р2Р перекази та ін.); наявність додатку для мобільних пристроїв (iOS, Android, Windows Phone), наявність адаптивного сайту для мобільних пристроїв, можливість оформлення кредитних заявок на сайті банку.
Нагадаємо, в квітні інтернет-сервіс My Alfa-Bank доповнений корисними функціями: Р2Р перекази за номером телефону; можливість присвоїти / змінити кодове слово або відновити діюче по всіх картках; довгоочікувана опція установки PIN-код по всіх картках; динамічна заставка.
Крім того, в березні Альфа-Банк запустив новий мобільний банк Alfa-Mobile Ukraine і перше оновлення до нього. Серед новинок в Alfa-Mobile Ukraine: вхід за відбитком пальця (опція TouchID для смартфонів з ОС Android 6.0, а також iOS 7 і вище) оплата квитків і vip-пакетів на Alfa Jazz Fest 2017; можливість присвоїти кодове слово або відновити чинне по всіх картах; динамічна заставка і максимально швидка опція виходу з програми.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас