"Нафтогаз" не зміг знайти кандидата в Наглядову раду на зарплату в 0,5 млн грн на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" не зміг знайти кандидата в Наглядову раду на зарплату в 0,5 млн грн на місяць

Енергетика
919
Кабінет Міністрів має намір на засіданні в середу продовжити строк прийому заявок на участь у конкурсі на посаду незалежного члена Наглядової ради Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” до 45 днів.
Про це йдеться в проекті постанови.
Строк подачі заяв продовжується для залучення більш широкого кола фахівців для участі в конкурсі.
Зазначимо, 29 березня Кабінет Міністрів вирішив збільшити склад Наглядової ради Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” з 5 до 7 членів (4 незалежних і 3 від держави).
Варто додати, що до складу Наглядової ради “Нафтогазу” входять колишній міністр енергетики й вугільної промисловості Володимир Демчишин (за квотою Адміністрації Президента), а також незалежні члени Маркус Ричардс (Marcus Richards), Чарльз Проктор (Charles Proctor) і Пол Уорвік (Paul Warwick).
З 4 з 5 членів наглядової ради в 2016 році “Нафтогазом” було підписано 4-річні трудові контракти (до березня-квітня 2020 року).
Винагорода 3 незалежних членів Наглядової ради – Маркуса Ричардса, Чарльза Проктора й Пола Уорвіка, відповідно до контракту, становить по 860 тис. євро кожному (за всі 4 роки). Тобто, кожен щомісяця отримує близько 500 000 грн в середньому в залежності від коливання курсу гривні.
4-річний контракт колишнього міністра енергетики й вугільної промисловості Володимира Демчишина передбачає його винагороду в розмірі 645 тис. доларів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас