За 2 млрд грн порту "Южний" змагатимуться п'ять міжнародних компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За 2 млрд грн порту "Южний" змагатимуться п'ять міжнародних компаній

Казна та Політика
465
Всі п’ять великих іноземних компаній, які претендують на проведення робіт з проекту “Реконструкція морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів морського порту “Южний”, допущені до аукціону щодо вибору контрагента, який відбудеться 24 квітня 2017 року. Таке рішення напередодні прийняв тендерний комітет адміністрації порту. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації морських портів України (АМПУ).
Процедуру кваліфікації успішно пройшли світові компанії, що спеціалізуються на днопоглибленні: “China Harbour Engineering Company LTD” (Китай), Private Limited Liability Company “Boskalis International BV” (Нідерланди), “Jan De Nul nv” (Бельгія), дочірнє підприємство “Ван Оорд Україна” компанії “Ван Оорд Дреджинг Енд Марін Контракторс Б. В.” (Нідерланди), “Novadeal LTD” (DEME Group) (Бельгія). Таким чином, склад учасників торгів ідентичний тендеру з реконструкції водних підходів, маневрових зон і операційних акваторій біля причалів з урахуванням перспективного вантажообігу морського порту “Южний”. Аукціон з вибору підрядника відбудеться 20 квітня.
Порт “Южний” на сьогоднішній день є єдиним в Україні, який може обробляти біля причалу з повним завантаженням судна типу Capesize (DWT 180 тис. тонн).
Заплановані роботи є продовженням проекту днопоглиблення, реалізованого в порту з 2012 року. Його метою є досягнення глибини в 21 метр на підхідному каналі та 19 метрів біля причалів №5 і №6.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас