Mercedes показав дизайн майбутніх моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes показав дизайн майбутніх моделей

Технології&Авто
1140
Компанія Mercedes-Benz представила на моторшоу в Шанхаї прототип під назвою Concept A Sedan. Він дає уявлення про те, як будуть виглядати майбутні компактні моделі німецької марки, включаючи, як і випливає з назви, чотиридверний A-Class наступного покоління.
Габаритна довжина прототипу становить 4569 міліметрів, ширина — 1869 міліметрів, а висота — 1463 міліметри. Вперше елементи дизайну цього концепт-кара показали в січні цього року на скульптурі Aesthetics A: у майбутніх компактних машин “Мерседеса” буде більш “м’язистий” капот з великими поздовжніми ребрами, дуже короткі звіси і велика решітка радіатора з вертикальними планками, схожа на ту, яка використовується на рестайлінговому Mercedes SL і AMG GT-R.
Mercedes показав дизайн майбутніх моделей
Поки це лише шоу-кар і даних про силові установки компанія не наводить. Нинішній серійний Mercedes-Benz CLA пропонується на російському ринку в модифікаціях з 150 – і 211-сильними двигунами, переднім або повним приводом, а також в “зарядженій” версії з дволітровим турбомотором, що видає 381 силу.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас