У Львові ввели новий штраф для дисципліни рекламодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові ввели новий штраф для дисципліни рекламодавців

Рекламний ринок
511
У Львові встановили п’ятикратний розмір штрафу у разі повторного самовільного встановлення рекламоносія або вивіски.
Повідомляється, що суб’єкти господарювання, які повторно розмістили рекламоносії чи вивіски без отримання відповідних дозволів за тими ж адресами, за якими конструкція вже була демонтована силами КП “Адміністративно-технічне управління”, будуть відшкодовувати витрати на демонтаж, транспортування і зберігання такої конструкції у п’ятикратному розмірі. Відповідне рішення ухвалив вчора виконавчий комітет Львівської міської ради.
“Коли суб’єкт господарювання розмістив конструкцію – рекламну, або вивіску, він за процедурою отримує документ реагування – вимогу. Якщо він не виконує вимогу добровільного демонтажу або отримання відповідних дозволів на цю конструкцію, вона примусово демонтується силами “Адміністративно-технічного управління”. Відповідно на суб’єкта господарювання покладаються витрати з демонтажу, транспортування та зберігання цієї вивіски.
Для того, щоб суб’єкт господарювання все ж замислився, чи варто йому ще раз повторно порушувати порядок, – введено п’ятикратний розмір штрафу, який буде певною фінансовою дисципліною для таких суб’єктів господарювання”, – зазначив керівник КП “Адміністративно-технічне управління” Тарас Вітик.
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас