У Кабміні за допомогою мультфільму пояснили, як українцям вибрати найбільш відповідну вакансію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні за допомогою мультфільму пояснили, як українцям вибрати найбільш відповідну вакансію

Особисті фінанси
629
Зараз на українському ринку праці кожен місяць зростає кількість вакансій. Однак для того, щоб вибрати з них максимально відповідну, здобувачеві необхідно дотримуватися певного алгоритму пошуку.
Про це йдеться у профорієнтаційному мультфільмі, опублікованому на офіційній сторінці прес-служби Кабінету міністрів у Facebook.
Насамперед, претендентам радять відповісти для себе на три ключові запитання: що ви любите робити, що у вас виходить добре і чи можуть вам за це платити гроші — на перехресті цих питань знаходиться ідеальна робота.
Щоб визначити, що ви робите із задоволенням, необхідно згадати, про що ви можете без труднощів говорити годинами, що ви робите однаково добре як за гроші, так і безкоштовно, а також з яких питань з вами найчастіше консультуються.
Якщо ж визначитися з улюбленою справою складно, українцям радять спочатку переглянути посадові обов’язки різних вакансій і вибрати ті категорії, які подобаються найбільше. Мета такого пошуку — знайти вакансію, в якій велику частину посадових обов’язків ви виконали б із задоволенням.
“Кожен роботодавець в ідеалі шукає того співробітника, якому подобаються обов’язки, які він буде виконувати на роботі. А ви отримаєте роботу, яка приносить задоволення, збагачує життя, а не забирає у вас час”, — наголошується в мультфільмі.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас