Швейцарія до кінця 2017 р. отримає 23 нові поїзди від Bombardier — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія до кінця 2017 р. отримає 23 нові поїзди від Bombardier

Світ
367
Швейцарська національна залізнична компанія SBB проводить технічну модернізацію свого рухомого складу.
Канадський машинобудівний концерн Bombardier до кінця поточного року поставить до Швейцарії 23 нові поїзди, повідомляє телеканал SRF. При цьому перші склади нового покоління опиняться в розпорядженні SBB вже влітку. Всього до 2020 року країна отримає 62 поїзди.
Однак поставки відбуваються на три роки пізніше, ніж планувалося спочатку, зазначає портал Swissinfo. Основною причиною цього стали прорахунки фірми-підрядника. Bombardier спочатку недооцінила всю складність технічних вимог, що пред’являються швейцарськими залізницями до поїздів такого класу.
Крім того, постачальнику довелося вже по ходу справи вносити конструктивні зміни, пов’язані із забезпеченням додаткового комфорту для пасажирів з обмеженою мобільністю, насамперед для інвалідів-візочників. Крім того, в грудні 2016 року виникли неполадки в галузі програмного забезпечення комп’ютерних систем поїздів нового покоління.
Планується, що нові поїзди типу Twindexx Swiss Express курсуватимуть у двох комбінаціях, пропонуючи набагато більше посадочних місць, ніж нинішні двоповерхові поїзди, що працюють на залізницях країни. Кожен поїзд зможе перевозити до 1,3 тис. осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас