У Ахметова відреагували на арешт акцій компаній "Укртелеком" і "ТриМоб" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Ахметова відреагували на арешт акцій компаній "Укртелеком" і "ТриМоб"

Фондовий ринок
1716
Група компаній українського бізнесмена Ріната Ахметова «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), якій належить контрольний пакет акцій оператора «Укртелеком» та його дочірньої компанії «ТриМоб», має намір захищати своє право власності на акції та корпоративні права цих компаній у судовому порядку.
Про це заявила прес-служба СКМ у відповідь на постанову Печерського суду Києва про накладення арешту на акції операторів «Укртелеком» і «ТриМоб».
«Наскільки ми розуміємо з публічних заяв Генеральної прокуратури, розслідування направлені саме на перевірку законності і встановлення всіх обставин приватизації «Укртелекому» власниками «Укртелекому» і їх кінцевими бенефіціарами. Разом з тим, група СКМ, безумовно, буде захищати своє право власності на акції та корпоративні права «Укртелекому» і «ТриМобу», у тому числі в судовому порядку», – йдеться в повідомленні.
Відзначається, група СКМ ще не отримала офіційних судових документів щодо арешту акцій і корпоративних прав своїх компаній.
Згідно з повідомленням, холдинг зацікавлений в об’єктивному і незалежному розслідуванні всіх обставин приватизації «Укртелекому». При цьому прес-служба підкреслила, що СКМ не брав участі в приватизації національного оператора у 2011 році, а придбав даний актив у його попередніх власників у 2013 році.
У компанії повідомили, що оператори «Укртелеком» і «ТриМоб» продовжують працювати у звичайному режимі, надаючи послуги клієнтам і партнерам у повному обсязі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас