Стало відомо, коли відбудеться наступний раунд переговорів між Ryanair і "Борисполем" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли відбудеться наступний раунд переговорів між Ryanair і "Борисполем"

Фондовий ринок
450
Черговий етап переговорів між провідною європейською лоу-кост авіакомпанією Ryanair (Ірландія) і міжнародним аеропортом “Бориспіль” (Київ), найбільшим аеропортом України, про виконання рейсів в аеропорт, відбудеться в кінці квітня 2017 року.
Про це повідомив генеральний директор “Борисполя” Павло Рябікін.
“Процес переговорів триває, поки що нічого особливо не можу сказати. Нас відвідала технічна місія компанії. Наступний етап наших переговорів відбудеться наприкінці квітня в Ірландії”, – сказав він.
Двома тижнями раніше П. Рябікін зазначав, що “Бориспіль” продовжує комерційні переговори з Ryanair, але поки що не може піти на запропоновані авіаперевізником умови.
“Ті тарифи, які просить Ryanair, аеропорт зараз дати не може, навіть з урахуванням усіх знижок”, – казав він тоді.
За словами голови аеропорту, “Бориспіль” запропонував перевізнику свою публічну оферту, але для виконання умов Ryanair необхідні зміни до наказів Міністерства інфраструктури України, що регулюють тарифи і знижки для усіх авіакомпаній.
Раніше Ryanair заявив про запуск у жовтні поточного року рейсів по чотирьох напрямках з Києва і семи з Львова.
Як повідомив комерційний директор компанії Девід о’Браєн, з Києва будуть запущені рейси у Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм. В цілому планується 15 рейсів на тиждень у зазначених напрямках. Зі Львова Ryanair полетить до Лондона, Ейндховена, Берліна та Меммінгена, Кракова, Вроцлава, Будапешта.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас