Apple почала розробку датчика для безконтактного вимірювання цукру в крові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple почала розробку датчика для безконтактного вимірювання цукру в крові

Технології&Авто
277
Компанія Apple почала розробку сенсорів, які зможуть відслідковувати рівень цукру в крові. У зв’язку з цим була найнята невелика група інженерів-біомехаників для роботи над проектом, який дозволить контролювати рівень глюкози через контакт зі шкірою, а не методом інвазивних аналізів крові або подібних методик.
Ця команда інженерів розміщена в офісі в Пало-Альто, а не в її головній штаб-квартирі. Інженери працювали над сенсорною технологією протягом принаймні 5 років. І тепер Apple приступила до досліджень доцільності у клінічних закладах в Bay Area. Компанія також найняла консультантів, які допомагають їй розбиратися в складних нормативних актах сфери охорони здоров’я.
За наявними даними, технологічне рішення Apple для вимірювання рівня глюкози в крові пропускає світло крізь шкіру пацієнта. Відзначимо, компанія Google також працює над власним сенсором рівня глюкози в крові, але використовує інший підхід. Інженери Google розробляють контактні лінзи, які призначені для відстеження рівня цукру в крові при контакті з оком. Відповідний пристрій у вигляді пов’язки розробляється підрозділом Life Sciences.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас