Dodge показав 850-сильного "Демона" (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dodge показав 850-сильного "Демона" (відео)

Технології&Авто
776
Компанія Dodge офіційно представила найпотужнішу і найшвидшу модифікацію купе Challenger — Demon. Модель оснастили 850-сильним 6,2-літровим мотором V8. Мотор Демона поєднується з восьмидіапазонною автоматичною коробкою передач. З місця до 100 кілометрів на годину Dodge Challenger Demon розганяється за 2,3 секунди.
Dodge відзначили, що новинка змогла вже встановити кілька світових рекордів. Наприклад, Демон став першим серійним автомобілем, який зумів на розгоні проїхати тільки на двох задніх колесах 89 сантиметрів. Крім цього, водій Challenger Demon відчуває на розгоні поздовжнє перевантаження, що дорівнює 1,8 g — найбільше серед всіх серійних машин.
Заради зниження маси купе з автомобіля видалили аудіосистему, парктронік і всі крісла, крім водійського. При цьому в Dodge опціонально готові повернути на місце всі крісла — по одному долару за кожне сидіння. Список додаткового обладнання Challenger Demon також включає в себе 900-ватну аудіосистему Harman Kardon, підігрів і вентиляцію сидінь, підігрів керма і люк.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас