Польська Echo Investment продала єдиний актив в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польська Echo Investment продала єдиний актив в Україні

Фондовий ринок
473
Девелоперська компанія Echo Investment (Кельце, Польща) продала 100% акцій El Project Cyp-1 (Нікосія, Кіпр), що є опосередкованим власником ділянки площею 43 тис. кв. м по вул. Дегтярівській, 19 у Києві.
“Echo Investment в даний час не має наміру здійснювати інвестиції в Україні. Компанія відмовляється від усіх міжнародних інвестицій і фокусується на польському ринку”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в польській компанії.
В ній стверджують, договір про продаж вже підписаний, однак покупця не розголошують.
Водночас про продаж Echo Investment єдиного активу в Україні свідчать дані Антимонопольного комітету України (АМКУ).
У рішенні від 23 березня 2017 року АМКУ надав дозвіл компанії Matinovo Holdings (Нікосія, Кіпр) придбати пакет акцій EI Project Cyp-1, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.
Як вказується в документі, Matinovo Holdings пов’язана відносинами контролю із суб’єктами господарювання – резидентами України, які здійснюють діяльність з будівництва житлової та нежитлової нерухомості в межах Тернопільської області, за підрядними роботами в межах групи, надання будівельно-монтажних послуг в межах Львівської області та ін.
Крім того, Matinovo Holdings має відношення до суб’єктів господарювання – резидентів України, які не здійснюють господарську діяльність.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас