У Києві відбудеться масштабний самміт для підприємців Лабораторія Онлайн Бізнесу 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відбудеться масштабний самміт для підприємців Лабораторія Онлайн Бізнесу 2017

Фінтех і Картки
458
Лабораторія Онлайн Бізнесу – головна щорічна подія для підприємців не лише України, а й інших російськомовних країн. Учасників очікують перевірені тактики і нові стратегії залучення клієнтів онлайн на 2017-2018 рр.
У Києві відбудеться масштабний самміт для підприємців Лабораторія Онлайн Бізнесу 2017
Все більше компаній переходять в інтернет. І це логічно. Тому що люди відвикли ходити по магазинам. Вони купують товари чи замовляють послуги вдома, сидячи за комп’ютером або, взагалі, зі смартфону. Перед багатьма підприємцями постає питання: “Як правильно увійти на онлайн-ринок?”.
Лабораторія Онлайн Бізнесу 2017 – подія, яка дає всі необхідні інструменти і знання, щоб розпочати розвивати проект в інтернеті правильно або в декілька разів підсилити вже існуючий результат.
Компанія Genius Marketing проводить ЛОБ щорічно. В 2016-му подію відвідало більше 2000 бізнесменів з 19-ти країн світу. Цього року рівень іще вище. Організатори встановили собі високу планку і налаштовані її взяти.
На сьогодні заявлено 22 спікера, кожен з яких досвідчений підприємець і топ-експерт у своєму напрямку. Перед учасниками виступлять:
  • Керівники і власники провідних українських компаній в своїх нішах: Bigl.ua, ONE LOVE coffee, Dergousova Agency, Яндекс.Україна.
  • Засновники проектів з обігом понад 1.000.000 євро в рік з Європи і Америки (з перекладом в режимі реального часу).
  • Керівники Genius Marketing, провідної освітньої компанії для підприємців.
Протягом 3-х днів учасники повністю занурюються в атмосферу, працюють пліч-о-пліч, діляться порадами один з одним і отримують перші результати. У перервах між виступами гості насолоджуються коктейлями і спілкуються зі спікерами в lounge-зоні. Спеціальний час виділено під сучасну шоу-програму.
Після цієї події неможливо НЕ отримати результат. Головна умова – застосовуйте отриману інформацію якомога швидше.
Встигніть забронювати місця за найвигіднішими умовами зараз! Квитки доступні на офіційному сайті Лабораторії Онлайн Бізнесу 2017 gmsummit.me
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас