Apple заявила, що російське законодавство є помилковим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заявила, що російське законодавство є помилковим

Технології&Авто
2666
Цього тижня відбулося перенесене судове засідання за позовом російського користувача iPhone проти Apple. Позивач Дмитро Петров стверджує, що виробник смартфонів завищує обсяг вбудованої пам’яті смартфонів.
Москвич подав позов проти виробника гаджетів після того, як виявив, що в купленому ним iPhone 6s замість заявлених в характеристиках 16 ГБ пам’яті на ділі виявилося доступно лише близько 12 ГБ.
Як повідомляє macdigger з посиланням на Life, в суді представники Apple заявили, що система обрахунку, яка використовується компанією, відповідає міжнародним стандартам. У російському ж законодавстві, на їхню думку, “допущена помилка“.
“Мене здивувало не тільки те, що відповідач посилається на застосування ним власної системи обрахунку пам’яті, але і припущення, що в російському законодавстві помилково використовується інша система обсягу пам’яті“, – заявив позивач.
Спочатку ошуканий покупець намагався вирішити проблему без суду. Але здати iPhone магазин у нього не вийшло: і співробітники відділу продажів, і навіть фахівці офіційної техпідтримки Apple повідомили йому, що подібна ситуація невідповідності заявленої та фактичної пам’яті є нормою.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас