Відомий лоукост почне літати раніше запланованого через попит споживачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відомий лоукост почне літати раніше запланованого через попит споживачів

Фондовий ринок
2735
Авіакомпанія Ryanair (Ірландія) найбільший європейський лоу-кост авіаперевізник має намір запустити рейс Львів-Берлін не в жовтні 2017 року, як планувалося, а у вересні.
Рейс, який планується виконувати два рази в тиждень, буде запущений раніше через високий попит з боку українських споживачів.
Компанія також повідомляє, що ціни на квиток стартують з EUR19,99 (579 грн) для поїздок у вересні і жовтні, цих пільгові місця доступні для бронювання на сайті компанії до півночі 11 квітня.
Як повідомлялося, Ryanair жовтні поточного року має намір запустити рейси по чотирьох напрямках з Києва і семи з Львова.
За словами комерційного директора компанії Девіда о’Браєна з Києва будуть запущені рейси у Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм. В цілому планується 15 рейсів на тиждень зазначених напрямках.
Зі Львова Ryanair полетить до Лондона, Ейндховена, Берліна та Меммінгена, Кракова, Вроцлава, Будапешта.
Як зазначав о’Брайен, рейси зі Львова до Ейндховена, Лондона, Берліна, Будапешта і Меммінгена будуть здійснюватися два рази на тиждень, Краків і Вроцлав – три рази на тиждень. Рейси з Києва в Ейндховен і Манчестер будуть виконуватися тричі на тиждень, Стокгольм – чотири, Лондон – п’ять разів на тиждень. В цілому компанія має намір перевозити з Києва і Львова по 250 тис. пасажирів щорічно. Україна стане 34-ю країною в мережі компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас