ДФС відзвітувала про перевиконання плану митницями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС відзвітувала про перевиконання плану митницями

Казна та Політика
251
Митниці за підсумками першого кварталу перевиконали індикативний план надходжень до державного бюджету більш ніж на 8 мільярдів.
Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби з посиланням на виконуючого обов’язки голови ДФС Мирослава Продана.
“З початку цього року перевиконання митницями індикативного показника за надходженнями становить понад 8 мільярдів гривень”, – цитуються в повідомленні слова Продана. ДФС нагадала, що, згідно з Державним бюджетом України на 2017 рік, служба отримала можливість використовувати 10% від суми перевиконання індикативів митних надходжень на розвиток митної інфраструктури. “За результатами першого кварталу ми отримуємо від Міністерства фінансів України 800 мільйонів гривень, які будуть спрямовані на розвиток, благоустрій та забезпечення технічними засобами митного контролю пунктів пропуску”, – зазначив Продан. За його словами, зараз визначаються перші 4 пункти пропуску на державному кордоні України, на які будуть спрямовані ці кошти. Пункти пропуску планується обладнати інтерактивними системами відеоконтролю, ваговими комплексами, стаціонарними сканерами. Також, за словами голови ДФС, частина коштів буде спрямована на збільшення фонду заробітної плати співробітникам митної сфери.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас