Audi та Porsche об'єднають зусилля для розробки «автомобілів майбутнього» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi та Porsche об'єднають зусилля для розробки «автомобілів майбутнього»

Технології&Авто
326
Німецькі автовиробники Audi і Porsche, що входять в концерн Volkswagen Group, оголосили про плани щодо спільної розробки «автомобілі майбутнього». Мова йде про електромобілі, підключені автомобілі, системи безпілотного управління та інші IT-технології, які будуть використовуватися в нових автомобілях брендів.
Очевидно, що в силу приналежності одному концерну співробітництво між двома брендами відбувалося й раніше, проте цього разу мова йде про набагато більш глибоку взаємодію. Керівники проекту хочуть зібрати разом «кращі уми» R&D відділів обох компаній в надії на те, що синергія об’єднаної команди дозволить концерну досягти набагато більших результатів, ніж окрема розробка відповідних технологій кожним брендом окремо. При всьому цьому керівники Audi і Porsche обіцяють зберегти унікальні риси продукції кожної з компанії, незважаючи на використання одних і тих же напрацювань.
У найближчі місяці нова команда обіцяє надати «дорожню карту», яка окреслить основні сфери розробок і буде розрахована на період до 2025 року. За попередньою інформацією, основна увага буде приділена розробці архітектури, модулів і компонентів для автомобілів майбутнього, при цьому кожний напрям будуть очолювати двоє представники брендів Audi і Porsche.
Нагадаємо, що ще в кінці 2015 року компанія Porsche офіційно підтвердила запуск в серію електромобіля Mission E. На реалізацію проекту буде витрачено понад 700 мільйонів євро, серійне виробництво автомобіля почнеться тільки до 2020 року, після чого компанія розраховує продавати не менше 20 тисяч примірників цього електромобіля на рік.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас