ЗМІ порахували, скільки заробляють керівники автомобільних компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ порахували, скільки заробляють керівники автомобільних компаній

Особисті фінанси
626
У минулому році, за даними CNN Money, генеральний директор General Motors Мері Барра стала найбільш високооплачуваною головою в галузі.
За той самий період голова GM отримала 22,6 мільйона доларів. Що стосується самого низькооплачуваного керівника автокомпанії, ним вважається людина-легенда Ілон Маск. Голова Tesla Motors, як і в 2015-му році, задовольняється порівняно низькою зарплатою на рівні 40 тисяч доларів на місяць.
Як ні парадоксально, але найбільш скромний керівник автомобільної компанії очолює найдорожчу компанію. Адже станом на березень 2017 року Tesla Motors оцінюється дорожче, ніж весь концерн General Motors з його найбагатшою керівницею.
Недалеко від голови GM пішов Марк Філдс, який очолює Ford. Його дохід за 2016 рік склав $22,1 мільйона. З великим відривом Филдсу поступається виконавчий гендиректор Fiat Chrysler Серджіо Маркіонне ($9,9 мільйона). Слідом за ним йде голова Volkswagen Маттіас Мюллер ($7,8 млн.).
У рейтингу відсутні дані щодо заробітків керівників японський автокомпаній, але CNN відзначає, що рівень їхніх доходів значно менший, ніж у голів європейських та американських колег.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас