Гонтарева має намір заявити в правоохоронні органи про пошкодження її майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева має намір заявити в правоохоронні органи про пошкодження її майна

Казна та Політика
2569
Голова Національного банку Валерія Гонтарева має намір звернутися в правоохоронні органи з заявою про пошкодження її майна.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку.
“Ця чергова акція, учасниками якої стали невідомі молоді дівчата і журналісти – в середньому до 20 осіб, у тому числі журналісти каналу, пов’язаного з екс-акціонерами Приватбанку, є черговою спробою чинити тиск на політику Національного банку і особисто голову НБУ Валерію Гонтареву”, – коментує прес-служба НБУ.
За її інформацією, вранці кілька молодих людей намагалися перешкодити Гонтаревій виїхати на автомобілі з території будинку, заблокувавши проїзд і навмисне пошкодивши її майно.
“Враховуючи порушення, готується відповідна заява про злочин в правоохоронні органи. Ми також будемо вимагати вжити заходів у зв’язку з безпрецедентною бездіяльністю Національної поліції України, яка проігнорувала виклик на місце подій”, – заявляє НБУ.
Національний банк нагадує, що завжди відкритий до діалогу з громадськістю.
“Для цього учасникам акцій не потрібно влаштовувати показові вистави для подальшого поширення в російських соціальних мережах, зокрема “ВКонтакте”, – зазначають у Нацбанку.
Вранці 6 квітня активісти “Національного корпусу” розмалювали будинок голови Національного банку Валерії Гонтаревої в Гореничах Київської області.
Під час спілкування з активістам Гонтарева підтвердила намір з часом звільнитися, але зазначила, що заяву про відставку ще не писала.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас