Високотехнологічні стартапи потребують іншого типу банківських послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Високотехнологічні стартапи потребують іншого типу банківських послуг

Світ
371
За словами генерального директора LeumiTech Іфата Орона, банкам необхідно використовувати нові технології для ефективної взаємодії зі стартапами.
Банки – це консервативні організації. Коли вони стикаються з високотехнологічною галуззю з змінними факторами ризику, що здійснює операції по всьому світу, це часто є шоком для банківських систем.
Потреба в нових високотехнологічних підприємствах виникає повсюдно. Багато стартапів працюють цілодобово. У початківців компаній рідко є головний фінансовий директор. Вони майже завжди починають працювати зі збитками і знаходяться в постійному пошуку фінансування.
Банки, що обслуговують ці підприємства, повинні розуміти ці потреби. Їм необхідно дати стартапам всі шанси для досягнення найкращих результатів від фінансових продуктів і послуг, до підвищення кваліфікації персоналу. Для цього, банкам необхідно дізнатися, як працює нова високотехнологічна екосистема. Лише це дозволить досягти універсального, справжнього порозуміння між банком і клієнтом.
Стартапи потребують банку, який щиро розуміє свого клієнта. Це може бути непросто, якщо кожен з них має унікальні характеристики. Але, банк може допомогти підприємцям-початківцям досягти успіху, якщо він готовий осмислити їхню роботу і профіль ризиків.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас