НАБУ не бачить потреби в повторних допитах Насірова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ не бачить потреби в повторних допитах Насірова

Кримінал
222
На допитах Насіров не відповів на більш ніж половину питань. Національне антикорупційне бюро не бачить необхідності в повторних допитах відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.
Про це прес-служба відомства повідомила на сторінці НАБУ в Facebook.
“У відповідь на запити ЗМІ про плани повторно допитувати відстороненого голову Державної фіскальної служби повідомляємо, що в даний час цей допит доцільний тільки у випадку, якщо підозрюваний сам погодиться прийти і повідомити нові факти чи обставини, що стосуються надання розстрочок зі сплати ренти за надрокористування компаніям, задіяним за “газовими схемами Онищенка”, – йдеться в повідомленні. НАБУ підкреслює, що на попередніх допитах, зокрема 17 березня, Насіров по суті не відповів на більш ніж половину питань. Це, на думку слідчих, свідчить про те, що підозри проти чиновника обґрунтовані.
Крім того, його заяви містять багато іншої недостовірної інформації. Виходячи з вищесказаного, НАБУ заявляє, що має достатньо доказів незаконності рішень глави ДФС і в даний момент не вимагає проведення повторних допитів підозрюваного, якщо він сам у них не зацікавлений.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас