Омелян: Я не пішов у відставку, тому що на неї дуже чекали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян: Я не пішов у відставку, тому що на неї дуже чекали

Казна та Політика
283
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відмовився від ідеї відставки тому, що вона була занадто очікувана з боку ряду осіб.
Про це він сказав у ході інтернет-конференції на порталі Liga.net у Києві у вівторок, відповідаючи на питання, чому не пішов у відставку після призначення держсекретарем міністерства Андрія Галущака, хоча раніше заявляв про таку можливість.
“Я не пішов у відставку спеціально, оскільки на неї дуже чекали. Що собою являють Галущак, Кравцов (Євген Кравцов, заступник міністра інфраструктури, якого В. Омелян запропонував до відставки – ред.) іже з ними, я повідомив правоохоронні органи. Сподіваюся, реакція буде”, – сказав він.
Говорячи про рік роботи Кабінету міністрів України у розрізі інфраструктурного сектору, В. Омелян зазначив, що не задоволений, і вважає, що багато що можна було зробити набагато швидше, в першу чергу це стосується кадрових призначень.
“Не може бути ніяких торгів, переговорів, узгоджень щодо якісних осіб, можуть бути дискусії тільки щодо корупційних потоків”, – додав міністр.
Водночас він висловив задоволення нещодавно прийнятою трирічною стратегією уряду, зважаючи на актуальність цього питання.
“Команда (уряду – ред.) в цілому спрацювала добре, бо час складний. Повільно, але добре”, – резюмував В. Омелян.
Як повідомлялося, Кабмін у грудні 2016 року призначив держсекретарем Мінінфраструктури начальника департаменту інвестиційної політики “Укрзалізниці” А. Галущака.
Раніше А. Галущак обіймав посаду заступника начальника регіональної філії з реформування “Львівської залізниці”, в 2013 році він був директором Державного підприємства “Національний проект “Повітряний експрес”, з яким пов’язаний колишній голова Держінвестпроекту Владислав Каськів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас