Гройсман хоче, щоб Posco Daewoo розпочав випуск електромобілів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман хоче, щоб Posco Daewoo розпочав випуск електромобілів в Україні

Технології&Авто
1510
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч з Президентом і СЕО Posco Daewoo Кім Йонг-Сангом і обговорив потенційні проекти з інвестування компаній в Україні.
Прем’єр-міністр зазначив, що ключовим завданням для України сьогодні є стійке економічне зростання і відхід від сировинного типу національної економіки.
“Ми зацікавлені, щоб створювати додану вартість на території України, і зрозуміло, що для цього нам потрібні нові інвестиції та проекти, які в тому числі ми можемо розглядати в плані розвитку нашого агропромислового комплексу, що має надзвичайно високий потенціал. Мова йде про поглиблену переробку саме на території країни”, — зазначив Прем’єр-міністр.
Обговорюючи можливі проекти співробітництва, Президент POSCO DAEWOO Corporation висловив зацікавленість підприємства в інвестуванні в зерновий портовий термінал і відкриття повноцінного підрозділу компанії в Україні.
Крім того, компанія зацікавлена у співпраці з Україною у напрямку виробництва електромобілів і готова сприяти у створенні національного бренду, зазначив її Президент Кім Йонг-Санг.
Прем’єр-міністр привітав плани компанії щодо діяльності в Україні. “Ми зацікавлені в процесі інвестування в Україні, розвитку національної економіки і розглядаємо можливість співпраці з вами як те, що повністю збігається з нашими можливостями для розвитку”, — зазначив він.
Уряд вживає заходів для створення сприятливих умов для бізнесу і готовий забезпечити 100-відсотковий супровід “під ключ” тим бізнес-проектам, які здійснюються в Україні”, запевнив прем’єр-міністр і нагадав, що з цією метою Уряд створив Офіс залучення та підтримки інвестицій.
За матеріалами:
Урядовий портал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас