Tesla Powerwall стануть стандартом в австралійських будинках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Powerwall стануть стандартом в австралійських будинках

Енергетика
1268
Австралійська житлово-будівельна компанія Arden Homes обладнає всі нові будинки системами зберігання енергії Tesla Powerwall. Практично кожну новобудову в Австралії обладнають сонячними панелями, а домашні акумулятори поступово стають стандартом і дозволяють економити жителям кілька тисяч доларів на рік.
Компанія Arden Homes встановить у всіх нових будинках системи Tesla Powerwall 2 на 13,5 Квт*год, повідомляє Electrek. Партнером житлово-будівельної фірми виступила компанія Bradford Solar, яка займається встановленням і обслуговуванням сонячних панелей.
Панелі Bradford Solar збирають сонячну енергію, яку інвертор перетворює на електрику. Електроенергія заряджає Tesla Powerwall 2, а акумулятор забезпечує енергією потреби мешканців будинку. Користувачі керують енергією у будинку самостійно і можуть при необхідності купувати електрику від мережі.
В середньому така система дозволяє на 90% забезпечити енергією сім’ю з чотирьох осіб, запевняють представники Bradford Solar. Економія на рік при цьому становить понад $2500.
Сонячна енергетика в Австралії набирає все більшу популярність, а жителі масово купують домашні акумулятори.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас