Штраф прямо на полі: Червоні і жовті картки суддів стають "безконтактними" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штраф прямо на полі: Червоні і жовті картки суддів стають "безконтактними"

Фінтех і Картки
847
Завдяки інноваційній розробці Mastercard, технологія безконтактної оплати буде інтегрована в червоні та жовті картки суддів в Англії, що дасть гравцям можливість платити штрафи прямо на полі.
Нещодавно місцеві футбольні асоціації оголосили, що сума несплачених штрафів Недільної футбольної ліги досягла 10 млн фунтів. Така ситуація склалася через те, що кілька команд уникають сплати, використовуючи вигадані назви або стверджуючи, що припинили існування.
Це стимулювало створення рішення від Mastercard – інтеграції технології безконтактної оплати в футболки гравців, які прив’язані до банківського рахунку їхнього клубу. Червоні і жовті картки суддів будуть обладнані спеціальними чіпами, що дозволить гравцям сплачувати штрафи лише одним дотиком футболки до суддівської картки. Якщо гравець порушує правила під час гри, а на прив’язаному рахунку недостатньо грошей, на наступному тижні штраф автоматично подвоюється. Якщо ж команда не оплатить його протягом двох тижнів, то буде усунена від участі в іграх ліги.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас