Французький стартап розробив «гаманець» для криптовалют (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французький стартап розробив «гаманець» для криптовалют (відео)

Фінтех і Картки
1558
Компанія Ledger розробила флешку-гаманець для безпечного зберігання і використання віртуальних валют. Стартап вже залучив $7 млн інвестицій в раунді «А».
Компанія розробила безпечний спосіб зберігання і використання цифрових валют — мініатюрні флешки-гаманці Ledger захищають всі операції з віртуальними грошима за допомогою вбудованого елемента безпеки (аналогічного системам, що забезпечують безпеку платежів Apple Pay або Android Pay) і постійно відсилають перевірочні запити на сервери компанії.
Коли користувач такого пристрою здійснює операцію з використанням криптовалют, наприклад, з біткоїнами, Ledger просить його підтвердити транзакцію за допомогою пін-коду. Таким чином, навіть якщо зловмисник отримає доступ до вашого комп’ютера або електронного гаманця, він не зможе підтвердити операцію і вивести кошти.
На даний момент компанія випускає два види «гаманців: Ledger Nano S розміром з флешку з вбудованим мініатюрним екраном і Ledger Blue, який швидше нагадує невеликий планшет. Ціни на пристрої становлять €70 €275 відповідно. З моменту запуску компанії вдалося продати вже більш ніж 50 000 пристроїв.
юанем.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас