ФГВФО продає права вимоги за кредитами МАУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продає права вимоги за кредитами МАУ

Кредит&Депозит
316
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставив на аукціон права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі Златобанку і банку “Фінанси та кредит”.
“Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері пасажирських авіаперевезень і входить до потужної, однієї з найбільших в країні бізнес-групи”, – повідомляється в прес-релізі фонду.
Перший лот – права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ “Златобанк”. Заборгованість за договорами перевищила 476 млн грн. В забезпечення за кредитами передано два пасажирські літаки Boeing 737-500.
Початкова ціна реалізації – 280,559 млн грн (без ПДВ). Організатор торгів – ТОВ “Юкрейн Проперті Груп”, майданчик Open Tender. Заявки на участь у торгах приймаються до 13 квітня.
Другий можливий лот – права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ “Банк “Фінанси та Кредит”. Сумарна заборгованість за цими договорами становить понад 1 млрд грн. У заставу банку передані об’єкти нерухомості в столиці та Київській області. Зокрема, офісні приміщення на шостому-восьмому поверхах, загальною площею 2,917 тис. кв. м в будівлі за адресою Київ, Харківське шосе, а також – склад технічного майна (площею 2,189 тис. кв. м), розташований у Бориспільському районі Київської області.
Початкова ціна реалізації лота – 169,256 млн грн (без ПДВ). Організатор торгів – Товарна біржа “Українська агропромислова”. Заявки на участь у торгах приймаються до 13 квітня.
У слайдах презентації ФГВФО, оприлюдненій на веб-сайті, розміщені фотографії літаків авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ), а також приміщення на Харківському шосе, де розташований офіс авіакомпанії. Оціночна вартість двох літаків, згідно з презентацією, становить 145,6 млн грн, офісних площ – 27,9 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас