Найважливіші цифри і цитати четверга, 30 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 30 березня

552
Найважливіші цифри і цитати четверга, 30 березня
  • Апеляційний суд не зняв арешт з “Гуллівера”, з його власника ФГВФО хоче стягнути 942 млн
  • Єврокомісія запропонувала розпочати переговори про Північний потік – 2
Яресько розповіла, що б робила на місці Гройсмана
“Звичайно, у мене був план, певне уявлення про майбутній уряд, і я зробила підготовчий обсяг роботи. Я б точно скоротила склад уряду. Всією цією перевантаженою системою сьогодні складно управляти, а ще величезний чиновницький апарат створює щедрий грунт для корупції”, – сказала Яресько.
Новий Трудовий кодекс в Україні: Рева пояснив подробиці
“Про антидискримінаційні норми — не бачу жодних проблем, якщо йдеться про деталізацію ознак, за якими заборонена дискримінація”, — додав міністр.
Гройсман показав, як отримати безкоштовні ліки
“1 квітня – велика подія у сфері охорони здоров’я українців: стартує урядова програма “Доступні ліки” для пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями, діабетом II типу і бронхіальною астмою. Потрібно зробити лише 3 кроки, щоб отримати ліки безкоштовно”, – зазначив Гройсман.
Новий акціонер “Сбердбанку” пояснив, чому не хоче працювати в Росії
“Буде, швидше за все, обмін активами за цією угодою. Norvik буде міняти російський банк на український. Ми, на жаль, чи на щастя, не зможемо собі дозволити мати банк там і там. І відверто кажучи, я росіян не ображаю, але відкрито кажу: в Росії (працювати – ред.) не хочемо. Тому ми будемо обмінюватися, і частково це буде угода-обмін”, – сказав Гусельников.
Про це розповів бельгійський дипломат українського походження Зенон Коваль.
“Ні, його далі не будуть відкладати – введуть влітку. Політичні та технічні рішення є, але в деяких країнах скоро вибори, і вони хотіли б запустити безвізовий режим вже після, щоб не створювати незручностей тим, хто зараз при владі”, – сказав він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас