Кредити банку ПУМБ тепер доступні в центрах обслуговування клієнтів Укртелекому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредити банку ПУМБ тепер доступні в центрах обслуговування клієнтів Укртелекому

Фінтех і Картки
65
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і ПАТ «Укртелеком» розпочали співпрацю щодо оформлення пенсійних карток та кредитних продуктів у центрах обслуговування абонентів (ЦОА) Укртелекому. Під час пілотного проекту картки для виплати пенсії, споживчі кредити та кредитні картки банку ПУМБ можна оформити у 32 ЦОА Укртелекому. Усі вони розміщені у невеликих населених пунктах – наприклад, в Оріхові, Гуляйполі, Михайлівці Запорізької області, в Жидачеві, Бориславі, Мостиськах, Трускавці Львівської області, або в Дніпропетровській області – в Покрові, Магдалинівці тощо. Спочатку інформацію та консультацію про банківські продукти надають співробітники Укртелекому. А сам дебетний або кредитний продукт згодом оформить уже співробітник банку.
«Ми бачимо попит на споживчі кредити серед жителів невеликих населених пунктів, де немає відділень ПУМБ. У центрах обслуговування клієнтів Укртелекому ми пропонуємо наші флагманські кредитні продукти для масового ринку, зокрема, кредит готівкою «ВСЕЯСНО» і кредитну картку «ВСЕМОЖУ», а також пакет «Соціальний» для отримання пенсії та соцвиплати. За результатами пілоту ми плануємо розширювати покриття аж до всіх 512 центрів обслуговування абонентів “Укртелекому” у всіх регіонах країни», — зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.
«Ця співпраця – новий етап розвитку нашої роздрібної мережі, зокрема підвищення її корисності для клієнтів. Ми вже раніше надавали свої приміщення в оренду різним компаніям, але тепер мова йде про більш тісну взаємодію, – розповідає Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегменту Укртелекому. – Так, наші співробітники, які пройшли спеціальне навчання, самостійно здійснюють першу консультацію як щодо кредитних, так і щодо дебетних продуктів ПУМБ».
Крім того, клієнт Укртелекому, який оформив один з продуктів банку ПУМБ, отримує можливість користуватися послугою телефонії на більш вигідних умовах.
Дізнатися про пропозицію більше, а також переглянути перелік центрів обслуговування абонентів, де діє програма «Партнерський ПУМБ», можна за посиланням: http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/cityphone/loyalty_program
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас