Amazon доставляє покупки прямо в автомобіль клієнта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon доставляє покупки прямо в автомобіль клієнта

Фондовий ринок
499
Покупець може замовити продовольчі товари на AmazonFresh, під’їхати в певне місце, і співробітник Amazon доставить продукти до його машини.
Amazon розвиває різні варіанти комунікації зі своїми покупцями — компанія відкриває роботизовані магазини Amazon Go, а також запустила підписку на продукти харчування AmazonFresh. Однак, споживачі продовжують скептично ставитися до купівлі їжі в інтернеті. Тепер Amazon представила новий сервіс — AmazonFresh Pickup.
Він дозволить замовити товари в інтернеті, знайти час, щоб під’їхати до одного з офісів AmazonFresh, а співробітник Amazon принесе продукти прямо до машини, коли ви будете на місці, пише Engadget. Так покупка опиниться у вашому багажнику, а вам навіть не доведеться виходити з машини.
Поки послуга доступна в двох точках Amazon в Сіетлі. І ця ініціатива компанії вкотре показує, що інтереси Amazon виходять за межі цифрового простору. Гігант електронної комерції ставить за мету зайняти лідируючі позиції на ринку роздрібної торгівлі.
Найвідоміша оффлайн-ініціатива Amazon — магазини без кас і продавців Amazon Go. Компанія вже планує відкрити двоповерхові супермаркети площею від 10 до 40 тисяч квадратних футів, які будуть управлятися всього 3 людьми. А днями стало відомо про ініціативу Amazon створити меблеві магазини, обладнані технологією доповненої реальності, щоб покупці могли «приміряти» новий диван до своєї квартири.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас