Ощадбанк уклав угоди з Німецько-Українським фондом для кредитування ММСБ на суму 300 мільйонів у гривневому еквіваленті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк уклав угоди з Німецько-Українським фондом для кредитування ММСБ на суму 300 мільйонів у гривневому еквіваленті

Кредит&Депозит
48
28 березня 2017 року в рамках Меморандуму про стратегічне партнерство та співробітництво між Ощадбанком та Німецько-Українським фондом (НУФ) було укладено договори на залучення банком кредитних ресурсів для подальшого фінансування мікро-, малого та середнього бізнесу на вигідних умовах.
Кредитні лінії НУФ у розмірі 8 млн. євро та 50 млн. грн. Ощадбанк спрямує на фінансування суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у виробничій сфері, сільському господарстві, енергоефективності, сфері послуг та інших.
Програми НУФ спрямовано на підтримку реального сектора економіки та створення нових робочих місць. У рамках цих програм передбачається надання кредитів на інвестиційні потреби (строком до 5 років) та на поповнення обігових коштів (строком до 3 років) під процентні ставки нижче середньоринкового рівня.
Це наступний важливий крок на шляху активної трансформації відповідно до Засад стратегічного реформування державного банківського сектора та Меморандуму порозуміння, укладеного між Урядом України, Європейським банком реконструкції та розвитку та Ощадбанком. Згідно з зазначеним меморандумом напрям мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) визначено пріоритетом №1 для Ощадбанку.
Співробітництво Ощадбанку та НУФ передбачає не лише фінансові ресурси для кредитування клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу на економічно вигідних умовах, але й технічну допомогу з метою застосування найкращих європейських практик побудови процесу фінансування ММСБ. Одразу після підписання кредитних договорів в Ощадбанку розпочинає роботу Франкфуртська школа фінансів та менеджменту, залучена НУФ для впровадження сучасних процедур та технологій кредитування ММСБ за фінансової підтримки Уряду Німеччини.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас