Акції Apple йдуть вгору за рахунок технології AR — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Apple йдуть вгору за рахунок технології AR

Світ
20
Акції Apple йдуть вгору за рахунок технології AR
Технологія доповненої реальності може стати майбутнім для Apple Inc. після того, як генеральний директор Тім Кук заявив, що дана технологія збереже лідируючі позиції компанії і що наступні iPhone можуть бути пов’язані саме з доповненою реальністю, повідомляє аналітичний відділ Trade12.
Apple може отримати нове джерело доходу після нещодавно створеної компанією команди, яка буде працювати над технологією AR і її іншими можливими застосуваннями в пристроях компанії.
Зараз інженери Apple формують AR-команду. Крім того, згідно з інформацією, компанія нещодавно найняла інженерів з розробки камер і оптичних лінз в сфері доповненої реальності. Колишній головний інженер Amazon Коды Вайт також став частиною AR-команди Apple.
Наразі інвестори в очікуванні прориву компанії в сфері доповненої реальності і вже спрогнозували успіх для Apple, а також звернули увагу на амбітні плани Тіма Кука щодо AR. Дехто також повідомив, що вони очікують технологію AR в майбутньому смартфоні iPhone, який вийде пізніше цього року, бо компанія, згідно з чутками, розробляє цифрові окуляри, які можна буде підключати до iPhone.
Інші звіти також стверджують, що компанія вважає технологію доповненої реальності не новою особливістю її поточної продукції, а ключовою технологією компанії в наступні роки.
Деякі аналітики передбачили, що успішне впровадження технології AR в Apple збільшить прибуток компанії у наступні 5-10 років. Однак, незважаючи на рішення компанії про розширення технологічних особливостей, експерти стверджували, що AR – майбутнє для смартфонів.
У понеділок акції Apple зросли більш ніж на 1% до рекордного показника в 141.46$ на тлі звітів про нову лінійку товарів компанії, включаючи iPad Pro, iPhone SE і Apple Watch.
Нещодавно лідером зростання Dow Jones виявилися акції Apple після того, як вони за місяць зміцнилися більш ніж на 20%. Акції Apple також зросли після виходу піднесеного звіту про доходи, які перевершили прогнози аналітиків.
З початку 2017 року акції компанії зросли на 21%, перевершивши таких технологічних гігантів, як Facebook і Alphabet. Крім того, прогнозується, що її акції в наступні місяці досягнуть позначки в 160$. Минулого місяця фонд Уоррена Баффета Berkshire Hathaway підвищив рейтинг акцій Apple після того, як група збільшила свої інвестиції в Apple на 57 млн. акцій.
Наразі аналітики пророкують, що акції компанії можуть піднятися на 10% в наступні місяці завдяки поточній перспективі зростання її сфери послуг і триваючого обговорення наступного iPhone, вихід якого запланований на вересень.
Щоб бути в курсі останніх новин, підпишіться на Trade12. Компанія надає інформацію про форекс, фондові ринки, сировинні товари й економіку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас