Найважливіші цифри і цитати вівторка, 28 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 28 березня

540
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 28 березня:
  • Україна збільшила експорт яблук в ЄС в 347 разів
  • 75 ринків, з якими Україна не використовує повністю торговий потенціал – МЕРТ
  • Суд дозволив Генпрокуратурі провести виїмку документів в 5 банках у справі про махінації з купівлею ОВДП
Школи будуть зобов’язані оприлюднити свої витрати в інтернеті – Гриневич
«У проекті закону про освіту, який прийнятий в першому читанні, ми записали обов’язкову норму для кожного навчального закладу України публікувати на своїх інтернет-сторінках чіткий звіт про їхні доходи як з бюджетних джерел, так і від батьків, і їхні витрати, і тому все стане прозорим і зрозумілим, і батьки зможуть контролювати і розуміти, скільки грошей цей навчальний заклад і на що саме отримав з бюджетів – як державного, так і місцевого рівня», – сказала Гриневич.
Перший пішов: В Сбербанку кажуть, що знайшли покупця на українську “дочку”
“У Консорціум увійдуть Норвік Банк (Латвія) і білоруська приватна компанія. Відповідний юридично зобов’язуючий договір підписано сьогодні (27.03.2017 – ред.). Закриття угоди очікується в першому півріччі 2017 року після отримання схвалень угоди фінансовими і антимонопольними регуляторами відповідних юрисдикцій, включаючи Латвію та Україну”, – відзначають в повідомленні.
У МЗС дали новий прогноз щодо “безвізу” для України
“З 28 березня громадяни Грузії будуть подорожувати в країни ЄС без віз. До літа – і українці”, – підкреслили українські дипломати.
НБУ розраховує на подальшу дедоларизацію населення в 2017
“Як і минулого року, ми сподіваємося що населення буде продовжувати дедоларизацію і здавати готівкову валюту. Якщо в минулому році чистий продаж населенням валюти становив 2,5 млрд доларів, то в цьому році ми закладаємо більш консервативні оцінки”, – сказав директор департаменту монетарної політики і економічного аналізу Сергій Ніколайчук.
Відповідь соцмережам: Кличко прокоментував ситуацію з ремонтом станції київського метрополітену “Лівобережна”
“Друзі, зараз в соціальних мережах розгорнулося жваве (а подекуди емоційне) обговорення вигляду, якості і облаштованості оновленого виходу з метро “Лівобережна”… Я зібрав робочу нараду і, зокрема, доручив перевірити відповідність виконаних робіт проекту, завершити виконання оздоблювальних робіт на станції і перевірити можливість (згідно з проектом) облаштування безбар’єрного доступу до виходу з метро “Лівобережна”. Роботи на цій станції не завершені і тривають”, – написав мер на своїй сторінці в Фейсбук.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас