ПУМБ запустив новий інтернет-банкінг ПУМБ Online: ТОП-10 новацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ запустив новий інтернет-банкінг ПУМБ Online: ТОП-10 новацій

Фінтех і Картки
76
ПУМБ планує завершити перехід на новий інтернет-банкінг ПУМБ Online до кінця березня 2017 р. Після цього новий сервіс буде доступний за звичним посиланням https://online.pumb.ua. Логін і пароль для клієнтів залишилися такими ж, як і раніше. Під час переходу на нову версію можлива недоступність систем сервісу, і банк наперед просить вибачення за тимчасові незручності.
ТОП 10: що спробувати в ПУМБ Online?
1. Користуйтесь онлайн-банкінгом з різних пристроїв завдяки адаптивному дизайну.
2. Вибирайте відповідну аватарку.
3. Знімайте або встановлюйте обмеження на використання своєї картки за кордоном.
4. Спілкуйтеся з Центром обслуговування клієнтів ПУМБ в онлайн-чаті. Середній час очікування відповіді – близько 30 секунд.
5. Створюйте шаблони для своїх комунальних та інших платежів і платіть прямо зі стартової сторінки.
6. Переказуйте гроші на картку будь-якого банку зі свого рахунку. При цьому в ПУМБ Online такі перекази дешевші, ніж на інших ресурсах банку.
7. Без комісії переказуйте гроші на свій рахунок в ПУМБ з карток інших банків.
8. Оформляйте депозит по-новому – крім звичної таблиці ставок тепер допоможе візуальний підбирач.
9. Підключайте або відключайте Автопролонгацію / Капіталізацію відсотків за своїм депозитом. Раніше для цього знадобилося б іти у відділення банку.
10. Переводьте покупку по кредитній картці ВСЕМОЖУ на умови оплати рівними частинами, наче в розстрочку. Раніше для цієї операції потрібен був дзвінок до Центру обслуговування клієнтів ПУМБ.
ПУМБ запропонував своїм клієнтам новий ПУМБ Online в лютому 2017 року. Тоді одночасно були доступні як попередня версія системи, так і нова. За цей час клієнти ПУМБ допомогли банку виявити недоробки та запропонувати покращення. Банк уже виправив близько 40% помилок, отриманих в результаті зворотного зв’язку. Інші вдосконалення – в роботі прямо зараз або заплановані до реалізації.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас