Samsung розглядає варіант випуску смарт-годинника з додатковим екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розглядає варіант випуску смарт-годинника з додатковим екраном

Технології&Авто
696
У смартфонах LG V20 і HTC U Ultra, а також лінійці Edge від Samsung ми вже бачили реалізацію ідеї додаткового дисплея, який дозволяє виводити повідомлення та іншу корисну інформацію. Подібну концепцію Samsung планує застосувати і в смарт-годинниках.
В новому патенті південнокорейського виробника описується годинник, у якому, крім основного дисплея, є додатковий, розташований по периметру обідка. На ньому може відображатися різна інформація, наприклад, час, дата, погода, назва відтвореного треку і т. д.
Samsung розглядає варіант випуску смарт-годинника з додатковим екраном
Використання додаткового дисплея в смарт-годиннику дозволить відображати на основному тільки найважливішу інформацію, що повинно позитивно позначитися на часі автономної роботи. Щоправда, зручність читання тексту з такого маленького екрану залишається під питанням. Ще одним варіантом використання додаткового екрана може бути підсвічування, яке буде змінювати свій колір залежно від типу вхідного повідомлення або контакту, що телефонує.
Нагадаємо, отримання патенту не означає, що компанія випустить подібний продукт у найближчому майбутньому або коли-небудь взагалі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас