«Експерт-Рейтинг» підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг Альфа-Банку Україна на рівні «uaAAА» за національною шкалою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Експерт-Рейтинг» підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг Альфа-Банку Україна на рівні «uaAAА» за національною шкалою

Кредит&Депозит
33
27 березня 2017 року рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Альфа-Банку Україна і довгостроковий кредитний рейтинг облігацій Альфа-Банку Україна серії M на рівні «uaAAА» за національною шкалою.
Банк або окремий борговий інструмент з рейтингом «uaAAА» характеризується найвищою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Приймаючи рішення про підтвердження рейтингу, агентство керувалося підсумками роботи банку за 2017 рік, а також висновками, зробленими в результаті аналізу фінансової і статистичної звітності банку за січень-лютий 2017 року.
РА «Експерт-Рейтинг» зазначає, що протягом всього аналізованого періоду банк повністю виконував свої зобов’язання перед клієнтами і кредиторами, був добре забезпечений ліквідністю і забезпечував приріст чистого процентного та чистого комісійного доходу.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас