Сбербанк оголошує про укладення юридично зобов'язуючого договору про продаж ПАТ «СБЕРБАНК» (Україна) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сбербанк оголошує про укладення юридично зобов'язуючого договору про продаж ПАТ «СБЕРБАНК» (Україна)

Світ
29
27 березня 2017 року, Москва – Консорціум інвесторів придбав 100% акцій ПАТ «СБЕРБАНК» (Україна), яке є дочірнім банком ПАТ Сбербанк.
У Консорціум увійдуть Норвік Банк (Латвія) і білоруська приватна компанія. Відповідний юридично зобов’язуючий договір підписано сьогодні. Закриття угоди очікується в першому півріччі 2017 року після отримання схвалень угоди фінансовими і антимонопольними регуляторами відповідних юрисдикцій, включаючи Латвію та Україну.
ПАТ «СБЕРБАНК» (Україна) має необхідні кошти для виконання зобов’язань перед приватними і корпоративними клієнтами. Сподіваємося, що рішення про продаж нашого дочірнього банку сприятиме розблокуванню його офісів і відновленню нормальної роботи, що дозволить клієнтам банку продовжити безперешкодно користуватися послугами одного з найстабільніших і найефективніших банків в Україні та створить основу для його подальшого розвитку.
Прискорений продаж банку призведе до фіксації збитку за вкладеннями в капітал дочірнього банку, який відіб’ється в звітності ПАТ Сбербанк за РСБУ. Водночас на рівні консолідованої звітності Групи Сбербанку вплив угоди на звітність за МСФО не буде матеріальним.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас