У російському Внєшекономбанку підтвердили контакти з зятем Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У російському Внєшекономбанку підтвердили контакти з зятем Трампа

Світ
403
Представники російського банку, що перебуває під західними санкціями після анексії Криму і вторгнення в Україну, у понеділок повідомили, що його керівництво зустрічалося з зятем і одним з головних радників Дональда Трампа Джаредом Кушнером.
Про це повідомляє агентство Reuters.
Як відомо, сенатський комітет, який розслідує можливий вплив Росії на результати президентських виборів, має намір допитати людей, пов’язаних з Трампом, в тому числі і Кушнера.
Він вже погодився дати свідчення.
Стало відомо, що керівники Російського державного банку розвитку “Внєшекономбанк” (ВЕБ) торік провели переговори з Кушнером під час роуд-шоу банку. Згідно із заявою ВЕБ, яку було поширено електронною поштою, в рамках підготовки нової стратегії його керівники зустрілися з представниками фінансових інститутів Європи, Азії та Америки. В рамках роуд-шоу відбулися зустрічі з деякими представниками найбільших банків і бізнес-кіл США, серед яких був Джаред Кушнер, голова Kushner Companies. Де і коли відбувалися зустрічі, ВЕБ відмовився повідомити.
Раніше в Білому домі визнали, що Кушнер разом колишнім радником Трампа з національної безпеки Майклом Флінном зустрічалися з російським послом у США Сергієм Кисляком. Зустріч відбулася в нью-йоркській вежі Trump Tower в грудні минулого року, ще до офіційного вступу Кушнера на посаду. Для Майкла Флінна бесіди з російським послом обернулися гучним скандалом, в результаті Флінн подав у відставку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас