Клубний будинок «АртХолл» - готові квартири для тих, хто любить справжній Київ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клубний будинок «АртХолл» - готові квартири для тих, хто любить справжній Київ

Нерухомість
414
Частина жителів столиці завжди прагнуть жити в центрі, і вируючий рух, метушня і активність міста лише заряджає їх додатковою енергією і тримає в тонусі, а доступність всього необхідного для роботи і відпочинку істотно полегшує виконання щоденного плану особистих завдань.
Квартира в історичному центрі Києва – це особливе задоволення від істинно київської атмосфери, коли з містом на «ти», коли ви друзі і партнери, коли день не закінчується о 22:00, а лише починається його нова частина – розслаблена, музична, культурна і романтична.
Клубний будинок «Арт Холл» на вулиці Бульварно-Кудрявській, 21 пропонує готову нерухомість для тих, хто любить справжній Києв. Сучасний вентильований фасад і стилізована під навколишню архітектуру стилобатна частина гармоніюють між собою, візуально не перевантажують будівлю, залишаючи відчуття легкості і елегантності.
Клубний будинок «АртХолл» - готові квартири для тих, хто любить справжній Київ
У клубному будинку всього 72 квартири – двох, трьох, чотирьох кімнатні, пентхауси від 92 до 363 м2 і оригінальні апартаменти з просторими терасами. Власний паркінг на 82 місця, простора лаунж-зона, прогулянкова тераса з барбекю і дитячим майданчиком, охорона, відеоспостереження та низка об’єктів інфраструктури на перших поверхах і власна служба експлуатації створили автономний простір в красивому районі столиці. У пішій доступності розташовані офісні центри, банки, готелі, ресторани, клуби, посольства, університети, театри і Національна Опера України – все і для душі, і для бізнесу.
Компанія-забудовник “Independence” повідомила про отримання сертифіката відповідності для клубного будинку «Арт Холл», що офіційно підтверджує його готовність.
Клубний будинок «АртХолл» - готові квартири для тих, хто любить справжній Київ
Тепер інвестори можуть негайно приступати до ремонту, втілювати свої дизайнерські задуми і облаштовувати свою ідеальну квартиру. На всі запитання з приводу оформлення документів або придбання нерухомості відповість відділ продажів проекту за адресою: Чеховський провулок, 11.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас