Morgan Stanley: Tesla Model 3 буде в 10 разів безпечніша за звичайні автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley: Tesla Model 3 буде в 10 разів безпечніша за звичайні автомобілі

Технології&Авто
853
Аналітик фірми Morgan Stanley Адам Джонас (Adam Jonas) опублікував дослідження, в якому стверджується, що електромобіль Tesla Model 3, який готується до виходу, буде здатний забезпечити такий рівень безпеки, який для інших автомобілів просто недосяжний.
Це твердження навряд чи кого здивує з урахуванням того, що Tesla протягом багатьох років приділяє велику увагу питанням безпеки водія. Наприклад, Tesla Model S був першим автомобілем, який отримав п’ятизірковий рейтинг безпеки в усіх без виключення категоріях, коли тестувався в 2013 році Національним управлінням безпеки руху на трасах США (NHTSA).
У той час як безпека Model S була досягнута в значній мірі завдяки її надійній конструкції, за останні кілька років ресурси підвищення безпеки дорожнього руху дещо змінилася, багато в чому завдяки досягненням багатьох автомобільних компаній в області автономного програмного забезпечення. Дійсно, Джонас дав зрозуміти, що програмне забезпечення Autopilot, з яким буде поставлятися Model 3, зробить складним для інших автовиробників серйозну конкуренцію компанії Tesla в питаннях безпеки транспортного засобу. Більш того, аналітик заявив, що Model 3 буде в 10 разів безпечніша, ніж більшість інших автомобілів на дорогах.
Tesla, що не дивно, всіляко рекламує переваги свого програмного забезпечення Autopilot. У минулому році, наприклад, глава компанії Ілон Маск заявив, що ризик аварії автомобіля Tesla з включеним автопілотом на 50% нижче в порівнянні з іншими автомобілями. Хоча Маск, безсумнівно, схильний до перебільшень, в звіті NHTSA, що вийшов раніше в цьому році, зазначено, що програмне забезпечення Tesla Autopilot дозволило знизити частоту нещасних випадків на 50%.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас